BEZPEČNOST A OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

V zmysle zákona 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov

Prehlásenie o ochrane osobných údajov

Firma MPT Predaj-servis s.r.o., prevádzkovateľ internetového obchodu https://www.mpt.sk, prehlasuje, že všetky osobné údaje sú považované za prísne dôverné a je s nimi naložené v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z..V žiadnom prípade neposkytuje údaje tretej strane.

Zoznam spracúvaných osobných údajov

Pre realizáciu obchodnej transakcie od Vás potrebujeme poznať tieto údaje:

  • Fakturačné údaje
    • Meno a priezvisko / Obchodný názov*
    • Adresa trvalého bydliska / sídla*
    • IČO*, DIČ*
  • Údaje pre doručenie
    • Meno a priezvisko príjemcu
    • Adresa doručenia
    • Telefónne číslo príjemcu - vyžadujú ho kuriérske spoločnosti
  • Kontaktné údaje
    • Meno kontaktnej osoby*
    • Telefónne číslo - pre potreby potvrdenia objednávky, prijatia platby, komunikáciu so zákazníkom.
    • Adresa elektronickej pošty - pre potreby zaslania potvrdenia objednávky, núdzový komunikačný prostriedok ak zákazník nie je dostupný na uvedenom telefónnom čísle.
  • Údaje získavané pri odovzdávaní zaplateného tovaru
    • Číslo občianskeho preukazu - ochrana Vás aj nás - aby Váš zaplatený tovar neprevzala neoprávnená osoba, číslo OP je zaznamenané v dodacom liste (to neplatí pre zásielky na dobierku).
  • Údaje o Vašich objednávkach - pre potreby ich vybavenia a riešenia prípadných reklamácií.

*) Iba pre registrácie firiem

Na čo údaje slúžia ?

Pre realizáciu obchodnej transakcie a dodania tovaru na Vami určené miesto s Vami potrebujeme komunikovať a poznať vyššie zmienené údaje a tieto s Vaším súhlasom získavame pri Vašej registrácii a to buď trvalo alebo dočasne. Osobné údaje neposkytujeme žiadnym spoločnostiam spravujúcim databázy osobných údajov, ani žiadnym iným tretím stranám, okrem rozsahu potrebného na doručenie tovaru.

 Práva a povinnosti dotknutej osoby

  • Zákazník je povinný uviesť iba úplné a pravdivé údaje.
  • Zákazník sa zaväzuje preukázať svoju identitu pri odovzdávaní zaplateného tovaru a zapísať číslo občianskeho preukazu do dodacieho listu (to neplatí pre zásielky na dobierku).
  • Zákazník sa zaväzuje, že v prípade zmeny svoje údaje zaktualizuje a to najneskôr pred zrealizovaním prvej objednávky nasledujúcej po vzniku zmeny.
  • Zákazník sa zaväzuje, že ak poskytne osobné údaje tretej osoby ako údaje pre doručenie (meno, priezvisko, telefónne číslo), robí tak iba s jej súhlasom a dotknutá osoba je oboznámená s postupmi, právami a povinnosťami, ktoré sú uvedené na tejto stránke.
  • Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti (list, elektronická pošta) od prevádzkovateľa vyžadovať:
    • Informácie o stave spracúvania svojich osobných údajov.
    • Informácie o zdroji, z ktorého získal jej osobné údaje.
    • Odpis jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania.
    • Opravu jej nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré 
      sú predmetom spracúvania.
    • Likvidáciu jej osobných údajov

Kupujúci si môže kedykoľvek svoje osobné údaje skontrolovať a zmeniť po prihlásení sa na stránke https://www.mpt.sk v časti "XY (napr. Môj profil)".

Kupujúci udeľuje predávajúcemu súhlas so spracovaním osobných údajov na dobu neurčitú. Tento súhlas môže kupujúci odvolať kedykoľvek písomnou formou. Súhlas zanikne v lehote 1 mesiaca od doručenia odvolania súhlasu kupujúcim predávajúcemu a údaje budú násladne vymazané.

Zákazník si môže uplatniť svoje práva vyplývajúce zo zákona č. 122/2013 Z.z. elektronickou poštou na adrese mpt@mpt.sk písomne alebo osobne na adrese Bratislavská 579 (Priemyselný park) , Trenčín 911 05

 

Prevádzkovateľ internetového obchodu si vyhradzuje právo odstúpiť od záruky bezpečného zaobchádzania s osobnými údajmi zákazníkov v prípade napadnutia serveru neznámym páchateľom - hackerom. V takom prípade neplatia vyššie uvedené pravidlá manipulácie s dátami.

 

Dostávajte novinky

Odoberajte newsletter
a súhlasim so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.